Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@02:17:10 GMT

در درگیری عوامل صداوسیما، چه کسی حقیقت را می‌گفت؟!

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۵۹۷۵

در درگیری عوامل صداوسیما، چه کسی حقیقت را می‌گفت؟!

درگیری داخلی که قریب به بیست روز پیش رخ داد، همچون بسیاری از حواشی این سازمان به همان سرعتی که آغاز شده بود، با همان سرعت فروکش کرد اما در آن ماجرای جنجالی که روابط عمومی صداوسیما از سوی برنامه سازان رسانه ملی متهم به تخریب برخی برنامه‌ها با صرف بودجه شده بود و این ادعا تکذیب و حتی وعده تعقیب قضایی مدعیان داده شده بود، حق با کدام سوی میدان بود و در نهایت پیگیری‌های طرفین به کجا رسید؟!

به گزارش «تابناک»؛ سازمان صداوسیما جزو مجموعه‌هایی است که برای سال‌های طولانی حواشی‌اش را در خود حل می‌کرد و ظهور و بروز بیرونی نداشت یا آنچنان با تاخیر به بیرون درز می‌کرد که جنبه تاریخی یافته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دوره ریاست محمد سرافراز که با دوره گسترش شبکه‌های اجتماعی همزمان شده بود، بازی تغییر کرد و بسیاری از حواشی این سازمان به بیرون درز کرد که از قضا عامل درز اغلب این حواشی مستقیم یا غیرمستقیم، عوامل مرتبط با این سازمان عریض و طویل بود.

غالب این حواشی به سرعت مدیریت شده و به فراموشی سپرده شده که شاید مهم‌ترین آنها دستکاری در آرای مردمی برای انتخاب برترین برنامه صداوسیما بود؛ رسوایی که انتظار می‌رفت آمران و عاملانش به شکل علنی معرفی شود اما در نهایت هیچ‌کس نفهمید در آن ماجرا چه اتفاقی رخ داد. سرنوشت دیگر حواشی سازمان صداوسیما نیز مشابه بود و آخرین آنها ادعاهای طیف خاصی از برنامه سازان صداوسیما علیه روابط عمومی این سازمان بود که با یک دعوای آنلاین میان طرفین منجر شد و در نهایت به یک باره طرفین سکوت پیشه کردند!

وحید یامین‌پور، یکی از مجریان برنامه جهان‌آرا که چند ماهی است پخش آن -ظاهراً به دلیل مخالفت عوامل ساخت این برنامه با پخش ضبطی برنامه- متوقف شده، قریب به بیست روز قبل در دو توییت به همراه یک تصویر نوشته بود: «چندی پیش کانال «صرفا جهت اطلاع» آن‌چنان‌که در تصویر می‌بینید، ضمن حذف خبر توهین‌آمیز و کذبش علیه [برنامه] #جهان_آرا و #ثریا و عذرخواهی، با شکایت ما شماره کارت پرداخت‌کننده‌ پول را در اختیارمان قرار داد. کارت متعلق به خانم آرزو.ش یکی از کارکنان آقای رنجبران، مسئول روابط‌عمومی صداوسیما بود. تمام اطلاعات در اختیار حراست سازمان قرار داده شده، ولی هنوز معلوم نیست رنجبران با کدام مجوز برای انتشار اخبار کذب به کانال‌ها و پیج‌های زرد اینستاگرام پول پرداخت کرده. نه از ما عذرخواهی شده و نه مسئول خاطی صداوسیما برکنار شده!»

بلافاصله محمدحسین رنجبران، مسئول روابط‌عمومی صداسیما و مجری برنامه دستخط واکنش نشان داد و توییت یامین‌پور را به ناکامی‌اش در ورود به مجلس ربط داد و نوشت: «جناب یامین‌پور، بعد از گذشت ماه‌ها از جریان‌سازی‌هایی که پیش‌زمینه تلاش ناکام برای فتح مجلس بود، چه اهداف جدیدی شما را ترغیب به تحرکات تازه با توسل به دستاویزهای رنگ‌ورورفته هفت ماه پیش کرده است؟ همه فعالان عرصه خبر می‌دانند وقتی ‌پایگاه‌های رسانه‌ای رقیب، خبر در لَه شما درج می‌کنند آن‌هم در آستانه یک رخدادِ انتخاباتیِ مهم، قطعا پای دلسوزی و ترحم در میان نیست! (هنوز از آن ایام که جناب‌عالی و دوستانتان #تیتر ‌یک سایت‌هایی چون «انتخاب» و... شدید، خیلی دور نشده‌ایم) واقعیتی چنین روشن، چه نیاز به خبرسازی روابط‌عمومی #صداوسیما داشته است؟

بسیار روشن است که هدف شما از طرح این اتهامِ مضحک علیه روابط‌عمومی صداوسیما، عوض‌کردن جایگاه شاکی و متهم از یک سو و خروج از انزوای خبری از سوی دیگر است. بارِ دیگر جهت تنویر افکار عمومی، در پاسخ به تکرار اتهام‌زنی و جریان‌سازی شما و دوستانتان تأکید می‌کنم: هیچ فشاری برای تعطیلی برنامه‌های #جهان‌آرا و #ثریا وجود نداشته و توقف تولید آن به خواست و اراده دوستانتان بوده است که با برخوردی غیرحرفه‌ای ابلاغ سازمانی را برای تغییر شیوه پخش از زنده به تولیدی برنتافتند.

روابط‌ عمومی #صداوسیما هیچ نقش و منفعتی در این مسیر نداشته و تنها بر اساس وظیفه ذاتی خود به برخی ابهامات ایجادشده در این زمینه پاسخ گفته است و شخصا معتقدم استمرار چنین برنامه‌هایی، البته در چارچوب ضوابط رسانه ملی ضرورت دارد. اداره کل روابط‌عمومی کارمندی به نام (آرزو.ش) نداشته و ندارد و هزینه‌ای برای خبرسازی علیه یا لَه هیچ فرد یا افرادی پرداخت نکرده و نخواهد کرد. با توجه به اینکه نتیجه سعه‌ صدر در برابر رفتار و ادعاهای خلاف واقع شما، موجب این تلقی اشتباه شده که مکررا می‌توانید برای رسیدن به اهدافتان از این دستاویز استفاده کنید، حتما #شکایت ‌رسمی در این خصوص، در مراجع ذی‌صلاح طرح و پیگیری می‌شود».

بعد از این رشته توییت، یامین‌پور توییت محسن مقصودی، دیگر مجری برنامه ثریا را تحت عنوان هشدار بازنشر داد. مقصودی نوشته بود: «هفت ماه پیش و پس از تعطیلی پخش زنده ثریا و جهان‌آرا، جریانی در... با خبرسازی و هزینه‌کردن علیه این دو برنامه و خانواده‌های شهدا مرزهای بداخلاقی را جابه‌جا کردند. بنا بر دلایلی حقیر تاکنون نسب به پشت صحنه این جریان سکوت کرده‌ام تا روال قانونی شکایت ما به دادگاه و حراست سازمان به نتیجه برسد. هنوز هم قصد ندارم از کسی اسم ببرم! مجرمین خودشان می‌دانند با جعل خبر و پرداخت هزینه به کانال‌های زرد فضای مجازی، چه کار کثیفی علیه این دو برنامه انقلابی کرده‌اند و لذا همان موقع پس از شکایت ما و ارسال احضاریه دادسرا برای عامل خود، به‌سرعت افراد معروفی را واسطه کرده‌اند تا ما از شکایتمان صرف‌نظر کنیم.

جالب آنکه حالا به‌جای عذرخواهی مدعی هم شده‌اند. نمی‌خواستم کار به اینجا برسد، اما اگر صبرمان لبریز شود، همه مدارک و شواهد ماجرا را با رعایت مسائل حقوقی منتشر می‌کنم. ازجمله صوت مکالمه درخواست واسطه‌ها را که خیلی ماجرا را شفاف می‌کند! اتفاقا صدای یکی از واسطه‌ها خیلی هم برای مردم مشهور است! امیدوارم حراست سازمان صداوسیما (مرکز صیانت) و سایر مراجع ذی‌صلاح قبل از آنکه دیر بشود، با بررسی دقیق ماجرا با افراد خاطی در هر پست و جایگاهی که هستند، سریع‌تر برخورد کنند. بارها گفته‌ام ما تخلف یک فرد یا مدیر را در یک سازمان، به حساب همه آن سازمان و مجموعه نمی‌گذاریم، به شرط آنکه آن سازمان در برخورد با آن نیروی متخلف مماشات نکند و ملاحظه جایگاهش را نکند» و انتهای توییتش را هم با هشتگ #رسانه_ملی به پایان برده بود.

ماجرا زمانی وسعت بیشتری یافت که یامین‌پور در توییت دیگری خبر از حذف آرشیو برنامه‌ای داده بود که خودش زمانی مجری آن بود: «آقای علی‌عسکری دقیقا با چه چیزی دشمنی دارد؟! این چندصد قسمت به اذعان خود صداوسیما پربیننده‌ترین گفت‌وگوهای سیاسی- فرهنگی چند سال اخیر بوده‌اند. حذف آنها حتی از آرشیو تلوبیون برای جلوگیری از دانلود و دیده‌شدن مجدد به چه دلیل اتفاق افتاده است؟!».

یامین پور توییت امیرحسین ثابتی، از مجریان این برنامه را بازنشر کرده بود که در آن به این اشاره شده بود: «بعد از گزارش روزنامه فرهیختگان مبنی بر اینکه بر اساس آمار تلوبیون، #جهان_آرا پربیننده‌ترین برنامه سیاسی صداوسیما بوده، تمام آرشیو 300‌قسمتی این برنامه که مهم‌ترین مجموعه گفت‌وگوهای سیاسی چند سال اخیر رسانه ملی بود، از سایت تلوبیون حذف شد!» و البته مدتی بعد نوشت: «یکی از معاونان سازمان صداوسیما تماس گرفت و گفت در حذف آرشیو #جهان_آرا از تلوبیون هیچ عمد و غرضی در کار نبوده است‌. قول داد آرشیو بار دیگر بارگذاری خواهد شد. انصاف حکم می‌کرد به احترام پاسخ‌گوبودنشان، توضیحاتشان را منتشر کنم.»

با گذشت قریب به بیست روز، این ماجرای جنجالی نیز همچون دیگر حواشی سازمان صداوسیما مسکوت ماند و نه خبری از سرنوشت پیگیری قضایی طرفین این دعوا شد و نه اثری از حاصل این کشمکش. شاید بهتر باشد دست‌کم یک بار شاهد مشخص شدن سرنوشت یکی از حواشی باشیم و در درگیری عوامل صداوسیما، چه کسی حقیقت را می‌گفت؟! آیا این پرسش با پاسخ مشخصی همراه می‌شود؟ بعید به نظر می‌رسد!

منبع: تابناک

کلیدواژه: دارا دوم روستای ابوالفضل نوید افکاری اسماعیل سعادت بازگشایی مدارس در سال 99 وحید یامین پور محمدحسین رنجبران جهان آرا ثریا صداوسیما دارا دوم روستای ابوالفضل نوید افکاری اسماعیل سعادت بازگشایی مدارس در سال 99 سازمان صداوسیما روابط عمومی رسانه ملی یامین پور جهان آرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد خبر داد.

محمد شریعتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حادثه غرق‌شدگی و مشاهده جسد توسط شهروندان به عوامل نیروی انتظامی و سپس ساعت ۱۳:۴۸ امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ توسط عوامل نیروی انتظامی به ستاد فرماندهی آتش‌نشانی اصفهان گزارش شد.

وی با اشاره به اعزام اکیپ غواصی از ایستگاه شماره ۲۵ آتش‌نشانی به محل حادثه افزود: این حادثه در کانال آب محدوده حیدرآباد رخ داده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: جسد این فرد که جوانی حدود ۲۵ ساله بود از فضای بین دریچه‌های تقسیم آب رهاسازی و از آب خارج شد.

شریعتی با بیان اینکه علت رخداد حادثه توسط عوامل مربوطه بررسی خواهد شد، خاطرنشان کرد: توصیه اکید سازمان آتش‌نشانی مبنی بر پرهیز افراد از وارد شدن و شنا کردن در کانال‌های آب است، چراکه با توجه به بالا بودن شدت جریان آب، احتمال غرق و فوت شدن افراد وجود دارد.

کد خبر 750070

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • جبلی: باید کار‌های بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود