Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه تلویزیونی «جهان آرا» با موضوع بررسی روند خصوصی‌سازی در ایران، شنبه ششم دی ماه از شبکه افق پخش می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، شبکه افق این هفته برنامه های متنوعی همچون «انارستان»  با موضوع بررسی اختلالات خواب در دوران شیوع کرونا، مستند «گلستان، نگارستان ایران» با موضوع گردشگری در شهرستان کردکوی، مستند «مرزهای عاشقی» با موضوع زندگی شهید مدافع حرم شهیدان مجتبی و مصطفی بختی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را روی آنتن می برد که مشروح آن را در ادامه می خوانید.

از هفت تپه تا دشت مغان روی میز «جهان آرا»

خصوصی‌سازی در ایران همواره با چالش‌های زیادی مواجه بوده و با وجود اینکه ضرورت این امر کاملا احساس می‌شود، ولی تخلفات و حواشی بسیار، خیلی‌ از مردم را نسبت به خصوصی‌سازی بدبین کرده است.

بررسی روند خصوصی‌سازی در ایران موضوع برنامه امشب «جهان آرا» خواهد بود.

در این برنامه صادق شهبازی و روح‌الله ایزدخواه حضور می‌یابند و به گفت‌وگو پیرامون مسئله خصوصی‌سازی می‌پردازند. «جهان آرا» با اجرای امیرحسین ثابتی، شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ۲۲ به صورت زنده از شبکه افق پخش می‌شود.

یک دهه سرنوشت ساز برای داستان اتمی ایران

پنجمین قسمت مجموعه مستند «داستان اتم» با موضوع مسئله هسته ای ایران در دهه ۹۰، شنبه این هفته از شبکه افق پخش خواهد شد.

«داستان اتم» مستندی است که درباره ماجرای استفاده از انرژی هسته ای در ایران ساخته شده و از این رهگذر به مذاکرات ایران با دیگر کشورها به خصوص آمریکا هم می پردازد.

این ماجرا از ابتدای انقلاب شروع می شود و به دوران حاضر یعنی انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ می رسد و پس از آن هم ماجرای توافق هسته ای را روایت می کند.

در پنجمین قسمت، به حواشی پرونده هسته ای ایران طی ۱۰ سال اخیر پرداخته شده است. «داستان اتم» با تهیه کنندگی احمد کشاورز، در هفت قسمت از شبکه افق پخش می شود.

زمان پخش این مستند ساعت ۱۹ است و تکرار آن هم روز بعد ساعت ۸:۳۰ روی آنتن می رود.

بررسی اختلالات خواب دوران کرونا در برنامه «انارستان»

پانزدهمین قسمت برنامه تلویزیونی «انارستان» با موضوع بررسی اختلالات خواب در دوران شیوع کرونا، شنبه ۶ دی ماه از شبکه افق پخش خواهد شد.

«انارستان» عنوان برنامه تلویزیونی سلامت محور شبکه افق سیماست که روزهای زوج روی آنتن می رود.

در هر قسمت این برنامه که با محوریت طب سنتی پخش می شود، یکی از کارشناسان این حوزه حضور می یابد و به بیان پاره‌ای از توضیحات می‌پردازد.

پانزدهمین قسمت این برنامه به بررسی اختلالات خواب در دوران شیوع کرونا اختصاص دارد و سمیه فتحعلی متخصص طب ایرانی هم مهمان آن است.

«انارستان» با اجرای آرمان غفاریان و شیوا قانعی روزهای زوج ساعت ۱۶ و تکرار آن ساعت های ۲۴ و ۹ روز بعد از شبکه افق پخش می شود.

دیدار با طبریان اصیل در نگارستان ایران

یازدهمین قسمت مجموعه مستند «گلستان، نگارستان ایران» با موضوع گردشگری در شهرستان کردکوی، از شبکه افق پخش خواهد شد.

«گلستان، نگارستان ایران» عنوان مجموعه مستندی است به مناطق بسیار زیبا و دیدنی و گردشگری استان گلستان می پردازد.

در هر قسمت یکی از شهرها و مناطق این استان به مخاطبان معرفی می شود.

یازدهمین قسمت این مجموعه، دیدنی های شهرستان کردکوی را به تصویر می کشد. کُردکوی شهری در غرب استان گلستان و در شمال ایران است. این شهر مرکز شهرستان کردکوی است و در ۲۹ کیلومتری گرگان واقع است.

مردم شهر و شهرستان کردکوی از قومیت طبری هستند و به زبان زبان طبری سخن می‌گویند؛ مناطق زیبای کوهستانی درازنو، ریز او، کندآب، رادکان، چمن، یزدان محله و همچنین پارک جنگلی پلنگ پا (امام رضا) و آب بندان میاندره واقع در روستای میاندره و همینطور آب بندان بانکلا واقع در جنوب کردکوی در حاشیه جنگل از مناطق دیدنی این شهر محسوب می شود.

«گلستان، نگارستان ایران» را می توانید شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه افق تماشا کنید. تکرار این مستند روز بعد ساعت ۶ روی آنتن می رود.

ضیافتی برای مدافعان سلامت

دوازدهمین قسمت مجموعه مستند «ضیافتح» با موضوع فعالیت گسترده مدافعان سلامت و گروه های جهادی در مقابله با کرونا، شنبه این هفته از شبکه افق پخش می شود.

«ضیافتح» عنوان مجموعه مستندی است که پیرامون فعالیت های خودجوش مردمی در مبارزه با ویروس منحوس کرونا و اجرای طرح ها و رزمایش های مختلف همدلی با حضور گروه های جهادی ساخته شده است.

در هر قسمت این مجموعه، با گروه ها و افرادی آشنا می شویم که خالصانه و فداکارانه، برای نجات جان دیگران تلاش می کنند و چشمداشتی هم ندارند.

دوازدهمین قسمت «ضیافتح» را می توانید شنبه ششم دی ماه ساعت ۲۰:۳۰ و تکرار آن را ساعت ۱۲:۳۰ روز بعد از شبکه افق تماشا کنید.

روستایی به نام شیطور

بیستمین قسمت مجموعه مستند «مردم بالادست» با موضوع جاذبه های اقتصادی و گردشگری روستای شیطور در استان یزد، شنبه این هفته از شبکه افق پخش می شود.

«مردم بالادست» عنوان مجموعه مستندی است که با محوریت جاذبه های اقتصادی، فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و صنعتی شهرها و روستاهای استان یزد ساخته شده است.

رویکرد مستندساز در این مجموعه، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال با اتکا به توان داخلی است.

در بیستمین قسمت این مستند، ظرفیت های اقتصادی و توریستی روستای شیطور مورد بررسی قرار گرفته است. «مردم بالادست» را می توانید سه شنبه دوم دی ماه ساعت ۱۸ و تکرار آن را ساعت ۱۰ روز بعد از شبکه افق تماشا کنید.

داستان «مرزهای عاشقی» در شبکه افق

داستان دو برادر که شهید مدافع حرم شدند. نخستین قسمت مستند «مرزهای عاشقی» با موضوع زندگی شهید مدافع حرم شهیدان مجتبی  و مصطفی بختی، شنبه ششم دی ماه از شبکه افق پخش خواهد شد.

«مرزهای عاشقی» عنوان مجموعه مستندی است که زندگی شهدای مدافع حرم از جمله شهید «الله دادی»، شهید «حججی» و شهید «محمدخانی» را به تصویر می‌کشد.

مرزهای عاشقی در ۲۵ قسمت و در شهرهای شمالی، تهران، قم و یزد تهیه و تولید شده است. در نخستین قسمت، زندگی شهیدان مصطفی و مجتبی بختی روایت خواهد شد.

شهیدان مدافع حرم مصطفی و مجتبی بختی، اولین برادران شهید مدافع حرم هستند که خانواده آن‌ها شامل سه برادر و یک خواهر و ساکن مشهد هستند؛ مجتبی متولد ۱۲ فروردین ۶۷ مجرد و مصطفی نیز متولد ۵ مرداد ۶۱ متأهل و صاحب دو دختر به نام‌های محدثه و فاطمه بودند.

«مرزهای عاشقی» هر روز ساعت ۱۸ از شبکه افق پخش می شود و تکرار آن هم ساعت ۱۴ روز بعد روی آنتن می رود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: برنامه جهان آرا خصوصی سازی در ایران شبکه افق پخش خواهد شد شبکه افق پخش می شود بررسی اختلالات خواب قسمت مجموعه مستند نگارستان ایران روی آنتن می رود شهرستان کردکوی شهید مدافع حرم خصوصی سازی تکرار آن جهان آرا روز بعد هسته ای دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟

سفر دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران در هفته سوم اردیبهشت، شاید فرصتی برای حل مسائل اختلافی ایران و آژانس و بازگشت این نهاد ناظر سازمان ملل به مسیر حرفه ای خود ایجاد کند.

به گزارش مشرق، بنابر اعلام بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی، رافائل گروسی دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، در ابتدای هفته سوم اردبیهشت ماه برای شرکت و سخنرانی در نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای اصفهان و همچنین رایزنی با مقامات ایرانی از جمله محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به کشورمان سفر خواهد کرد.

پیش تر نیز گروسی در اسفند ماه سال گذشته با ابراز علاقه برای سفر به ایران عنوان داشت: امیدوارم هر چه زودتر فرصتی پیدا کنم و حضوری با آنها (مقامات ایران) صحبت کنم. مدیرکل آژانس پیشتر از این در گفت‌ وگو با خبرگزاری رویترز برای انجام این سفر اعلام آمادگی کرده بود، افزود: اگر دعوتم نکنند نمی‌توانم بروم بنابراین هر وقت احساس کنند که آماده گفت‌وگو با من هستند بسیار خوشحال خواهم شد که به آنجا برگردم.

این درحالیست که بعد از اعمال محدودیت های ایران در جمع‌آوری برخی از دوربین های نظارتی و فراپادمانی آژانس و همچنین تعدیل برخی از بازرسان اروپایی در پاسخ به اقدامات مغرضانه تروئیکای اروپایی و آژانس در شورای حکام، رافائل گروسی طی ۲ سال گذشته تلاش های زیادی برای سفر به تهران و دیدار با مقامات ایرانی داشته است.

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از شروع توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از سوی ایران تاکنون ۲ بار از زمانی که دولت سیزدهم روی کار آمده به تهران سفر کرده است.

توپ در زمین کدام طرف است

سفر پیش روی گروسی به ایران در حالی صورت می پذیرد که در سایه سیاسی کاری های آژانس و همچنین عناد و غرض ورزی طرفین غربی حاضر در این نهاد بین المللی، روابط ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در مقاطعی دچار خدشه گشته بود. بدون شک این سفر فرصتی بسیار خوب برای رایزنی طرفین و همچنین حل مسائل اختلافی بین اژانس بین المللی انرژی اتمی به شمار می‌آید.

گروسی سال گذشته در افتتاحیه نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین، در سخنانی دوپهلو ضمن بیان این نکته که هیچگونه اطلاعاتی درباره ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران در اختیار ندارد، مجدداً به طرح ادعاهای بی اساس درباره لغو مجوز بازرسان آژانس انرژی اتمی در ایران و همچنین اتهام زنی به ایران در مورد عدم همکاری با این سازمان اقدام نمود.

با وجود آنکه ایران در چارچوب موافقت نامه پادمانی بالاترین سطح همکاری با آژانس را در بین کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته است و علی رغم چنین سطحی از حسن نیت ایران در رفتار و تعامل با آژانس، دبیرکل این نهاد در سخنان خود برخلاف تاکید بر همکاری‌ها و تعاملات ایران، از عناوینی همچون نگرانی و شک و تردید درباره برنامه هسته ای ایران استفاده می کند.

بدون شک سیاسی‌کاری های پیشین آژانس نه تنها دستاوردی را در مسیر ارتباط این نهاد با کشورمان به ارمغان نیاورده بلکه حسن نیت پی در پی ایران در مسیر تعامل با آژانس و بدعهدی و اظهارات ضد و نقیض از سوی دبیرکل آژانس منجر به خدشه های جدی به این ارتباط شده است.

در همین زمینه، رئیس سازمان انرژی اتمی، در مورد سفر «رافائل گروسی» به ایران و حل مسائل پادمانی در جمع خبرنگاران پس از جلسه هیات دولت این هفته، عنوان داشت: مسائل پادمانی آن گونه که تعریف و وضع شده، همواره در حال تعامل و گفت‌وگو بودیم. این مسائل از زمان آغاز تاکنون چهار مکان بود، دو مکان حل و فصل شده و درباره دو مکان در حال تبادل نظر و گفت‌وگو هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی اضافه کرد: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی بر بیانیه اسفند ماه ۱۴۰۱ همچنان پابرجا هست و در چارچوب آن بیانیه تعامل داریم، این موضوع هم مورد پرسش بوده چون توسط جریان مخربی که در غرب علیه این برنامه فعالیت می کنند زیر سوال رفته بود و در پایدار بودن آن تشکیک می‌کردند!

اسلامی اعلام کرد: آقای رافائل گروسی اعلام کرده است در ایران دیدارهایی خواهند داشت و من هم با وی دیدار دارم و مطمئن هستم که ابهامات برطرف می شود و ما می‌توانیم در چهارچوب پادمان و معاهده ان پی تی(NPT) روابط خود را با آژانس تقویت کنیم.

وی در مورد همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز، تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم. ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند و می‌توانند برای بازرسی حضور داشته باشند. بازرسی آژانس در چارچوب پادمان آنها در حال انجام است و این مساله اصلا سیاسی نیست و ما در فرآیندهای همکاری با آژانس این موضوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به این موضوع اذعان دارند.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران، بیان کرد: «این‌ها موضع‌گیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی که مرتب سعی می‌کند به دنیا القا کند که برنامه ایران صلح آمیز نیست، این سوال را پرتکرار می‌پرسند. گروسی همواره گفته که هیچ نشانه‌ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد».

اصلاح روند غیرسازنده و حسن رفتار متقابل آژانس در برابر کشورمان می تواند همکاری های مابین را افزایش داده و مسیر تعامل آژانس بین المللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی ایران را روز افزون کند.

در همین راستا، یکی دیگر از فرصت های طلایی برای گسترش همکاری های بین ایران و آژانس، استفاده از ظرفیت کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای ایران در شهر اصفهان است. این کنفرانس به نوبه خود می‌تواند به معرفی توان علمی فناوری صلح آمیز هسته ای ایران کمک کرده و فرصتی برای ارتباط علمی و توسعه همکاری ها بین کشورمان و سایر کشورها در حوزه فناوری صلح آمیز هسته ای باشد.

سفر پیش روی گروسی بستر خوبی را برای بهبود روابط آژانس با ایران فراهم خواهد کرد، به شرطی که این دیپلمات آرژانتینی رویه های قبلی خود که اعمال سیاست های دیکته شده برخی از طرف های غربی در قبال ایران بود را اصلاح کرده و مسیر پرونده هسته ای ایران را به چارچوب های متعارف آژانس بین المللی انرژی هسته ای برگرداند.

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار می شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)