Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@06:24:03 GMT

جنجال در جهان‌آرا برای شنیده نشدن کدام حرف ها بود

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۰۷۷۳

خبرگزاری مهر؛ فاطمه شجاعی کارشناس علوم سیاسی و کارشناسی ارشد مطالعات زنان و خانواده، با سابقه‌ای که در حوزه زنان از فعالیتش دیده می‌شد، به برنامه جهان‌آرا دعوت می‌شود و از خدماتی که در حوزه زنان در دولت‌های مختلف انجام شده صحبت می‌کند. از نکات مثبت و منفی که هر کدام از ادوار داشته‌اند.

در دو برنامه پشت هم صحبت‌ها انجام می‌شود که حتی از این موضوع هم تشکر می‌کند و می‌گوید: «اینکه ما همین الان معاونت بانوان داریم خودش یک نمونه از خدمات ارزنده دوران اصلاحات است که باید قدردان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» اما صحبت‌های او در این برنامه تنها شامل نکات مثبت نمی‌شد.

برنامه در تاریخ ۵ بهمن ۱۴۰۰ روی آنتن رفت و ۶ بهمن خانم‌ها ابتکار و ملاوردی و زهرا شجاعی، مسئولین وقت امور بانوان ریاست جمهوری در بیانیه‌ای به محتوای ارائه شده در برنامه شب گذشته اعتراض کردند و برای دفاع از مطالب خود تریبون برای دفاع از مواضع خود، درخواست کردند.

۱۲ بهمن برنامه جهان‌آرا میزبان خانم‌ها ملاوردی و زهرا شجاعی بود و خانم ابتکار از حضور امتناع کردند. میانه وقت برنامه، با روی خط آمدن خانم فاطمه شجاعی برای شفاف‌سازی موضوع و پاسخ به سوالات مجری، ملاوردی و زهرا شجاعی اعتراض کردند و به نشانه اعتراض برنامه‌ای که پخش زنده بود را رها کردند و موضوع را ادامه ندادند.

مطالب قابل توجهی در این برنامه گفته شد که به دلیل اهمیت توجه و بررسی آنها از خانم فاطمه شجاعی دعوت کردیم که به خبرگزاری مهر بیایند و به سوالات خبرنگار ما پاسخ دهند:

مستند حرف می‌زنم

یکی از مطالبی که در ابتدای صحبت‌مان لازم است بگویم در مورد اسنادی است که در برنامه هم نشان دادم. در سال‌های ریاست خانم زهرا شجاعی با همکاری یونیسف برنامه‌ای مدون برای آگاهی زنان ایران از حقوق خود طراحی و اجرا شده است.

در این برنامه، کل کشور ایران به ۵ بخش تقسیم شده است و برای هر بخش برنامه‌هایی ارسال شده است که جزوه‌ای که در دست من است توضیحات محتوای ارائه شده در این طرح را کامل در اختیار گذاشته است.

علاوه بر این جزوه (که با نام «اقدام محلی، تغییر جهانی» که نشر مادر این را در قالب همین عنوان به‌صورت یک کتاب منتشر کرده است.) تنظیم شده بود دو کتاب «سند اجلاس ویژه مجمع عمومی سازمان ملل، پکن +۵» و «سند چهارمین کنفرانس جهانی زن، کار پایه عمل و اعلامیه پکن» که توسط نمایندگی صندوق جمعیت ملل متحد تدوین و نشر شده، نیز اسنادی هستند که مطالب ارائه شده بنده را تأیید می‌کنند. بسیاری از حرف‌های من نه تنها سند ملی بلکه سند بین‌المللی قابل استناد دارند.

حتی از این اسناد مستند تصویری‌ای هم ساخته شده با عنوان «فمینیسم و جنگ علیه خانواده» که تمام این اسناد را با تصویر بررسی کرده است. صحبت‌های من هرگز بدون سند نبوده و مطمئناً بعد از این‌همه سال فعالیت و مطالعه در حوزه زنان از عواقب گفتن حرف بدون سند مطلع هستم.

مروری بر چند مطلب مهم

در برنامه جهان‌آرا در مورد مطالب با محتوای تن‌فروشی و روسپی‌گری صحبت‌هایی کردم که حتی از سمت هم‌فکران خودم هم بابت آن مذمت شدم. این‌که یک‌سری از حرف‌ها را نزنیم دلیل بر مورد تأیید بودن آن‌ها نیست.

اصولگرایان حوزه زنان بخاطر مراعات در خیلی از موارد صحبتی نمی‌کنند و حالا که من حرف‌ها را زدم خود بنده را هم مذمت می‌کنند. همین ابتدای امر از اینکه از عبارات خاصی استفاده خواهم کرد عذرخواهی می‌کنم.

در سال‌های ریاست خانم زهرا شجاعی در مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری، یعنی حدود ۲۴ سال پیش برنامه‌ای تنظیم شده و توسط یونیسف به مرحله اجرا درآمد. برخی از مواردی که در این برنامه به آن‌ها اشاره شده است را باهم مرور کنیم:
- نه به ازدواج زیر ۱۵ سال.
سازمان ملل می‌گوید ازدواج رسمی باید حتماً بالای ۱۵ سال باشد. با این تعریف که ازدواج‌های زودهنگام بر تندرستی و استقلال دختران لطمه وارد می‌کنند. از طرفی تاکید می‌کند که نوجوان هم به نیاز جنسی خود باید بپردازد.

همچنین از عبارات شیک و تمییزی مثل «بهداشت جنسی» استفاده می‌کنند و در این رابطه می‌گوید که فقدان آموزش‌های بهداشت جنسی در نوجوانان باید رفع شود و با روش‌های پیشگیری از بارداری آشنا باشند تا در برقراری روابط جنسی خود از درگیری بیماری‌های مقاربتی جلوگیری به‌عمل آید.

از نظر حقوقی هم بر این موضوع تاکید شده که بدون قید و شرط صریح در مورد محدودیت‌های جنسی و سنی و… می‌توانند برای این ارتباط تصمیم‌گیری کنند. یعنی در روستاها و شهرستان‌ها و شهرها آموزش داده شده است که شما بدون محدودیت می‌توانید در مورد رابطه جنسی خود تصمیم‌گیری کنید.

- رفتار جنسی مسئولانه
با توجه به مطالب در جزوه، آمده که برای تأمین کامل بهداشت باروی همه مردم به استفاده از وسایل پیشگیری از بارداری نیاز دارند و در ارتباط با انتخاب رفتارهای جنسی توسط افراد (این‌که شرعی و قانونی باشد یا نه)، دولت حق مداخله ندارد و حتی باید از دخالت والدین و آداب سنتی در رفتارهای جنسی آزادنه نوجوانان، جلوگیری کند.

- خشونت با زنان در محیط کار
اگر فکر کردید که منظور از این عبارت بدرفتاری با یک خانم کارمند در محیط کار و یا عدم همکاری با توجه به زن بودن شخص و همراهی نکردن کارفرما در محیط کاری است، بدانید و آگاه باشید که در اشتباهید. مقصود از این عبارت این است که روسپیان همه روزه در معرض خشونت هستند و با مطالعه ادامه مطلب (درج در جزوه) متوجه می‌شوید که روسپی‌گری را به‌عنوان یک شغل در نظر گرفته و در مورد خشونت علیه این شغل است که دارد صحبت می‌کند. با این کار برای این گروه مصونیت ایجاد می‌کند.

- تن فروشی
آزادی در انتخاب چگونگی روابط جنسی باید باشد و تنها موردی که مهم است، بهداشت رفتار جنسی است. این میان چیزی که ممنوع است این است که روسپی‌گری اجبار نباشد. حتی انتخاب شغل روسپی‌گری برای یک شخص هم قانونی تلقی شده است و حق ممانعت این انتخاب از طرف دولت هم دیده نشده است.

نشست تن‌فروشی
۶ سال پیش در تاریخ مهر ۱۳۹۴ از سوی کارگروه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معاونت بانوان ریاست جمهوری در مؤسسه مطالعات زنان و خانواده، در زمان معاونت خانم ملاوردی، ۱۳ کارگروه و اتاق فکری تشکیل می‌شود که از نماینده‌های دستگاه‌ها دعوت شده بود برای این‌که همایشی با عنوان تن‌فروشی برگزار کنند.

در مصاحبه‌ای که این گروه انجام دادند گفته شده که هدف ما تبدیل شدن مطالبات ارائه شده در این همایش، به قانون می‌باشد. افراد مختلفی در این نشست حاضر بودند از جمله جامعه شناس‌هایی مثل خانم شادی‌طلب و پزشک‌هایی مثل خانم مینو محرز و جالب آن‌که هیچ‌کدام از افرادی که در نگاه اسلامی به این موضوعات پرداخته‌اند در این برنامه اجازه صحبت نداشته‌اند.

افرادی که مطالب ارائه دادند همه نگاه‌شان کاملاً منطبق بر نگاه غربی بوده است. در آخر، کار تا جایی پیش رفته که در مورد خانم‌های کارتن خواب گفتند ایشان را باید عقیم‌سازی کنیم تا کارتن‌خواب‌ها فقط بچه‌دار نشوند. بودجه و برنامه‌ریزی برای این گروه فقط از همین روش باید انجام شود. که در مورد این مسئله مطالب به گوش مراجع تقلید می‌رسد و مراجع حکم می‌دهند که این کار درست نیست و جلوی اجرای آن گرفته می‌شود.

خلاصه این‌که مسئولین برگزاری در این همایش، تنها هدف‌شان این بوده است که از این کار و قشری که این کار را می‌کنند حمایت شود و به‌عنوان یک شغل رسمی از آن نام برده شود.
نکته جالب این نشست این است که در آن صیغه بودن یک زن را با تن‌فروشی یکسان می‌خوانند و از تن فروشی که در دین ما با نام زنا به‌عنوان حرام مطلق نام برده شده است، دفاع کردند.

کاندیداتوری ریاست جمهوری
سو استفاده تا آنجا پیش می‌رود که این خانم‌ها (زهرا شجاعی و ملاداوودی) سوار بر عدم آگاهی مردم می‌شوند و برای کاندیداتوری ریاست جمهوری به وزارت کشور می‌روند و به راحتی پشت تریبون وزارت کشور می‌گوید در صورتی که ریاست جمهور بشوم، اهداف توسعه پایدار را می‌خواهم اجرا کنم. خب مردم ما نمی‌دانند که منظور از اهداف توسعه پایدار چیست؟

اهدافی که در سند آمده برای اجرا از سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۳۰! یعنی همان سند ۲۰۳۰ که مردم ما با نام توسعه پایدار اگر بشنوند مشکلی در ذهن‌شان ایجاد نمی‌کند. پس بنای اجرایی ایشان در آن اقدام همان سند ۲۰۳۰ است.

بعد از این، شورای نگهبان که ایشان را رد صلاحیت می‌کنند، چه شانتاژی می‌کنند که جمهوری اسلامی با پیشرفت زن‌ها مخالف است.

شورای نگهبان را مجبور می‌کند که بیاید و پشت تریبون بگوید: «ما احدی را به‌خاطر جنسیتش رد صلاحیت نکرده‌ایم.» چقدر رسانه‌های‌شان روی این موضوع مانور دادند و جو ناامیدی بین زنان ما ایجاد کردند که با خود بگویند ای بابا، زهرا شجاعی که آدم باتجربه در سیاست جمهوری اسلامی بود هم ردصلاحیت شد، ما در مقابل او تجربه و سابقه‌ای نداریم بخواهیم کاری بکنیم. همین حال ناامیدی و بذر افسردگی نسبت به حمایت از حقوق بانوان در جامعه را زیاد می‌کند.

اینجا وظیفه نخبگان ما بود که سکوت را بشکنند و به میدان بیایند و برای مردم وضعیت را تبیین کنند که متأسفانه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در این زمینه بسیار کم‌کار بوده است.

این غبار را باید برداشت
معاهده خانواده سالم، صحبتی بود که خانم حاجی حسینی در برنامه روی خط تلفن آمدند و مطرح کردند و صحبت‌های بسیار درستی داشتند. خانم ملاوردی در حوزه زنان اقدامات بی‌پروایی داشته که اگر وقت گذاشته شود به خیانت‌های ایشان رسیدگی کنند خیلی خوب می‌شود.

مثلاً همین معاهده خانواده سالم و یا عدم اجرای سیاست‌های مربوط به مرخصی زایمان ۹ ماهه و باقی سیاست‌های ابلاغ شده که انبوهی از دستورات و سیاست‌های ابلاغی از سمت دولت و رهبری داریم که همه دارند در معاونت زنان ریاست جمهوری خاک می‌خورند.

در ۲۴ سال اخیر که معاونت زنان ریاست جمهوری داشته، ۱۶ سالش در اختیار خانم‌ها ملاوردی، ابتکار و زهرا شجاعی بوده است. با قطعیت می‌گویم هیچ‌کدام از این ابلاغیه‌ها انجام نشده است و هر کاری که خودشان خواستند انجام دادند.

همه اجراییات در زمان این ۱۶ سال، کلمه به کلمه منطبق بر قوانین بین‌المللی بوده نه قوانین جمهوری اسلامی. البته عجیب هم نیست. خانم ملاوردی مدیرکل بین‌الملل خانم زهرا شجاعی بوده پس هر قراردادی که در زمان خانم شجاعی منعقد می‌کردند، در زمان مسئولیت خودشان در سطح بالاتری انجام می‌شد.

ما می‌خواهیم به بهانه این موجی که بعد از برنامه جهان‌آرا راه افتاده است ان‌شاالله این غبار را از جمهوری اسلامی برداریم و اصول و قانون این حکومت را با شفافیت اجرا کنیم.

کذب‌هایی که گفته شد
از بی حرمتی و تهمت به مسئولین نظام گرفته و دستگاه‌های نظارتی و امنیتی، تا تکریم سران فتنه در این برنامه از سمت ملاوردی و زهرا شجاعی دیده می‌شد که خود نکات قابل توجهی بود. اما از حرف‌های کذبی که گفتند بگذریم، باید به کار ناشایست ایشان در برنامه برسیم که حتی نتوانستند صدای بنده را تحمل کنند و پشت خط مرا بپذیرند چه برسد به حضوری.

مشکل ما با محتوایی است که این خانم‌ها در ذهن زنان و دختران ایرانی در دوران مسئولیت‌شان وارد کرده‌اند. شکل ظاهری کار خوب و قابل تقدیر به نظر می‌آید ولی محتوای کارها کاملاً ضد اسلام و ضد موازین انقلاب است.

مثلاً دوره توانمندسازی زنان مدیر اگر برگزار شود ما فی نفسه مشکلی نداریم. زمانی مشکل پیدا می‌شود که کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان را در این دوره جای دادند. کنوانسیونی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب نشد! چرا باید چنین چیزی در جزوه توانمندسازی زنان مدیر جای گیرند؟ ملاوردی و یار دیرینش در برنامه از این حرف زدند که ما سیاست‌های ابلاغی را اجرا می‌کردیم. در صورتی‌که بالاتر هم گفتم، هیچ‌کدام را اجرا نکردند.

اتفاق خوب حاصل برنامه جهان‌آرا این بود که بعد از آن پیام‌هایی به من می‌رسید که امید به روشن‌تر شدن این بخش از اقدامات مسئولین امور بانوان ایجاد شد! خیلی از فعالین حوزه زنان حرف‌هایی در این زمینه دارند و نمی‌زنند. امیدوارم که این اتفاق شروع جریان شفاف‌سازی و تبیین مطالب امر باشد.

کد خبر 5419755

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه جهان آرا شبکه افق شهیندخت مولاوردی سویه اومیکرون کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا سرطان کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون واکسن دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا علیرضا زالی برنامه جهان آرا جمهوری اسلامی ریاست جمهوری حوزه زنان روسپی گری ارائه شده تن فروشی صحبت ها خانم ها حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده