Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیرحسین مدنی، رییس شورای عالی جهاد سازندگی در برنامه دوشنبه شب جهان آرا با موضوع «از جهاد سازندگی تا شورای عالی سازندگی» گفت: برای احیای جهاد سازندگی، با وزاری جهاد سازندگی قبلی و با بیش از ۷۰۰ نفر از اعضای کانون‌های جهادی و سازندگی هم اندیشی و پس از جمع‌بندی، به رئیس جمهور ارائه شده است.
وی افزود: دولت به دنبال ساختارسازی مجدد برای احیای جهادسازندگی نیست کاری که ممکن است با اصل حکمرانی مردمی در تعارض باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مأموریت شورای عالی جهاد سازندگی این است که سیاست‌گذاری کلان و برنامه‌ریزی مدون برای کارهای جهادی صورت بگیرد.
مدنی خاطرنشان کرد: شهادت حاج قاسم سلیمانی، گفتمانی جهادی را در کشور ایجاد کرد به طوری که بعد از شهادت ایشان، انبوهی از گروه‌های جهادی شکل گرفتند و به نوعی این فرهنگ، در سطح ملی عمومی شد.
وی با اشاره به مسئله مهاجرت از روستاها به شهر تاکید کرد: زیرساخت‌ها در روستاها فراهم شده ولی باز هم مهاجرت به شهر وجود دارد، دلیل آن، عدم توسعه معیشت و فعالیت‌های اقتصادی است بنابراین در اقدامات جهادی باید به این مسئله هم توجه داشت.اقتصاد روستا می‌تواند اقتصاد کشور را اداره و مشکل امنیت غذایی را حل کند.
رییس شورای عالی جهاد سازندگی در ادامه افزود: امروز افراد متخصص و جوانان دانشگاهی نخبه در گروه‌های جهادی حضور دارند که می‌توانند مشکلات تخصصی را حل کنند ولی میدان لازم به آنها داده نشده است. سوال این است که در سازمان‌های دولتی چقدر به روی گروه‌های مردمی و جهادی باز است؟
وی در پایان گفت: دولت به دنبال مردمی کردن کار است، اینکه دستگاه‌ها هم بخشی از کارهایشان را در چارچوب فعالیت‌های مردمی، پیش ببرند چون الان قوانینی داریم که عامل محرومیت هستند، اگر فضا باز شود، گروه‌های جهادی هم راحت‌تر کار می‌کنند. دولت به دنبال تشکیل گروه جدید نیست، بلکه نقشه راه را مشخص کرده و فضا را برای واگذاری مأموریت دستگاه‌ها فراهم خواهد کرد.
جلیل بشارتی پیشکسوت جهاد سازندگی به عنوان یکی از دیگر از مهمانان برنامه گفت: گفتمانی که برای احیای جهاد سازندگی در دولت سیزدهم به وجود آمده، مورد استقبال جهادگران قدیمی و کنونی است. ویژگی شورای عالی جهاد سازندگی این است که اینک، گروه‌های جهادی به صنف یا قشر خاصی تعلق نداشته باشند و کارها کاملا مردمی باشند.
وی افزود: ویژگی حاج قاسم این بود که غرور نداشت، اگر بخواهیم کار جهادی انجام دهیم باید این خصوصیت را در خود تقویت کنیم، مثل بچه‌های جهادی ابتدای انقلاب که نه روابط عمومی داشتند و نه حاضر بودند جلوی دوربین بیایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حاج قاسم سلیمانی جهاد سازندگی مهاجرت دولت سیزدهم شورای عالی جهاد سازندگی گروه های جهادی دولت به دنبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی

  غلامرضا ملایی اظهار کرد: بسیج سازندگی همواره برای رفع مشکلات مردم در زمینه‌های سازندگی، محرومیت زدایی، مسکن، فرهنگی و در همه بحران‌ها و شرایط در کنار مردم است.

وی ضمن گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج و نیز هفته بزرگداشت بسیج سازندگی افزود: اهم برنامه‌های این هفته در دو سطح استانی و شهرستانی، برنامه‌ریزی شده است.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان، گفت: دیدار با امام جمعه، اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی و همچنین غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدای جهادگر، حضور جهادگران و بسیجیان در نماز جمعه و همچنین برپایی میز خدمت از ویژه برنامه‌های استانی در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت امسال بود.

وی ادامه داد: ۱۵ اردیبهشت نیز به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) در سطح استان موکب عزاداری نیز برپا می‌شود.

ملایی از سایر اقدامات این هفته به اهدای فرش سجاده‌ای به مساجد مناطق محروم منطقه سیستان در ۱۵ اردیبهشت ماه اشاره و خاطرنشان کرد: توزیع پانزده هزار بسته معیشتی و تهیه و توزیع ۲۰ سری اقلام و اثاث به منزل محرومان در ۱۶ اردیبهشت در سطح استانی انجام می‌شود.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان، عیادت از بیماران خاص در ۱۶ اردیبهشت ماه را یکی از برنامه‌های ویژه شهرستان زاهدان اعلام کرد و افزود: اجرای طرح «هر گروه جهادی، یک خدمت بی‌منت» و اهدای خون توسط جهادگران در ۱۷ اردیبهشت گامی دیگر در راستای خدمت‌رسانی به هم نوعان در استان است.

وی ادامه داد: افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی، اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به نوعروسان، برگزاری دوره‌های آموزشی و همچنین افتتاح ۱۵ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی و مردمیار در سطح استانی و نیز برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در سطح شهرستان زاهدان در ۱۸ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده است.

ملایی از سایر فعالیت‌های سازمان بسیج سازندگی در ۱۹ اردیبهشت در سطح استانی به افتتاح ۲۵۰ پروژه محرومیت زدایی شامل ۱۰۰ باب احداث و مرمت مسکن محرومان، ۳۰ مورد گازکشی منازل، ۱۲۰ مورد احداث چشمه سرویس بهداشتی اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاه توانمندسازی جهادگران، تجلیل از جهادگران برتر در ۲۰ اردیبهشت از برنامه‌های مهم و پایانی این هفته است که در شهرستان زاهدان برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد