Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شبکه افق سیما، موضوعی که اخیرا در رسانه‌ها جنجال به پا کرده، حضور رئیس جمهور کشورمان در اجلاس بریکس و سخنرانی اوست. 
گروه بریکس متشکل از چند کشور چین، روسیه، هند، برزیل و آفریقای جنوبی است که با هدف برقراری روابط بیشتر و بهتر بین کشورهای درحال توسعه و  چالش کشیدن قدرت محوری غرب و نهادهای مربوط به آن در معادلات جهانی تشکیل شده است و با اینکه ایران عضو رسمی این گروه نیست اما حضور و سخنرانی رئیس جمهور کشورمان در اجلاس این گروه می‌توان نشاندهندخه گشایش‌های بسیاری در معادلات کشورمان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حال با توجه به اهمیت این حضور برنامه جهان آرا در پخش شب گذشته خود این موضوع را با حضور محسن شاطرزاده، سفیر اسبق کشورمان در برزیل مورد بررسی قرار داده که در ادامه بخش‌های مهمی از آن را مرور میکنیم.
شاطرزاده گفت:  کشور در بریکس حضور دارند ولی 45 درصد جمعیت جهان و درصد قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی دنیا را در اختیار دارند البته اهداف بریکس، مهمتری از اینهاست، چرا که در نوک حمله آلترناتیو غرب در نظام جهانی قرار دارد.
وی افزود: بریکس با قدرت اقتصادی که دارد می‌تواند نظم جدیدی را در نظام جهانی به وجود بیاورد. اهداف بریکس، با اهدافی که در انقلاب اسلامی و مبارزه با ظلم و سلطه دنبال می‌کردیم، هم راستا هستند؛ مثل ایفای نقش موثر در یاری رساندن به کشورهای در حال توسعه،  دوم، نقش‌آفرینی در تغییرات مهم جهانی (مخالفت با تحریم ایران)، مخالفت با تحریم یکجانبه آمریکا علیه ایران و مخالفت با تسلط مالی و غیر مالی غرب بر سازمان‌های جهانی و همچنین یکجانبه‌گرایی آمریکا
سفیر اسبق کشورمان در برزیل یادآور شد: موافقت برزیل و آفریقای جنوبی را گرفته بودیم ولی دولت یازدهم و دوازدهم کار را رها کرد و اقدامی نکرد وگرنه 10 سال قبل عضو بریکس می‌شدیم. با درخواست جدید ایران و سخنرانی رئیسی، استارت کار زده شده است. ظرفیت اقتصادی بریکس 10 برابر پیمان شانگهای است.
وی با اشاره به اولویت‌های ایران تاکید کرد: اولویت اول ایران، امنیت غذایی است و برزیل تا سه سال آینده 45 درصد غذای دنیا را تامین خواهد کرد؛ 80 درصد چهار قلم کالای اساسی ایران (خوراک دام، شکر، روغن و گوشت) هم از این کشور وارد می‌شود.
شاطرزاده در ادامه گفت: سند امنیت غذایی با وجود همه خودکفایی‌ها، می‌گوید تا 10 سال آینده باید سالی 13 میلیون تن خوراک دام وارد کنیم و در این بین برزیل مهمترین کشور از نظر اقتصادی در آمریکای لاتین است. ارتباط با آمریکای لاتین در راستای امنیت ملی ایران قرار دارد.
وی ضمن اشاره به توجه ایران به ظرفیت‌های کشور ونزوئلا گفت: ایران کارخانجات فراوانی در ونزوئلا ایجاد کرده و خانه‌های بسیاری ساخته، همه هم به وسیله بخش خصوصی و پول همه را هم گرفته‌ایم؛ ایران یک دلار مجانی به این کشور کمک نکرده است.
سفیر اسبق کشورمان در برزیل ضمن اشاره به چینش جدید قدرت در آمریکای لاتین تاکید کرد: امروز کلمبیا که تنها متحد غیر عضو ناتوی آمریکا محسوب می‌شد، شیلی و آرژانتین هم به کشورهای چپ پیوسته‌اند و به عبارتی ایالات متحده از آمریکای لاتین اخراج شده است. در برزیل هم صد در صد رئیس جمهوری چپ روی کار می‌آید و همه اینها فرصتی طلایی برای اقتصاد ماست. برزیل 400 میلیون هکتار زمین کشاورزی و 2500 میلیمتر میانگین بارندگی دارد و این، فرصتی برای کشت فراسرزمینی ایران است زیرا بر اساس قانون، خارجی‌ها هم می‌توانند در این کشور مالک زمین شوند.

منبع: الف

کلیدواژه: آمریکای لاتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد

ایسنا/یزد امام جمعه موقت یزد ایران قوی امروز را قابل قیاس با ایران ۸۰ سال پیش ندانست و گفت: عملیات وعده صادق جایگاه ایران را در برابر دیدگان کشورهای جهان تغییر داد و امروز شاهد ثبات جمهوری اسلامی در جهان هستیم.

آیت الله «سید ناصر محمدی» امروز چهاردهم اردیبهشت ماه در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه شهر یزد ضمن تسلیت شهادت امام جعفر صادق(ع)، اظهار کرد: مرحوم »سید محمدعلی وزیری» واعظ معروف و بنیانگذار کتابخانه وزیری یزد که مرمت مسجد جامع کبیر شهر را نیز انجام دادند،  ۸۰ سال پیش در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۲۳ یادداشتی را از امام راحل(ره) که در آن زمان حدود ۴۰ سال عمر داشتند و مدرس سرشناسی در حوزه علمیه قم بودند، در قالب مقاله‌ای پیرامون مشکلات آن روز جامعه اسلام دریافت می کند.

وی افزود: امام (ره) در این مقاله خواستار قیامی برای رضایت خداوند بر علیه ظلم استکبار می‎شوند؛ زمانی که سرکردگان جنگ جهانی دوم کشورمان را اشغال کردند و حتی در نشست روسای سه کشور اروپایی پادشاه ایران را با اصرار راه دادند ولی امروز با تحقق این قیام الهی، امروز شاهد اقتدار کشورمان هستیم.

خطیب موقت نماز جمعه یزد به عملیات وعده صادق اشاره و عنوان کرد: کشورمان با اقتدار در حالی به رژیم صهونیستی با انجام این عملیات گوشمالی داد که دهها کشور جهان برای ممانعت از این اقدام جمهوری اسلامی التماس کردند و ایران قوی کاری کرد که کشورها را شگفت زده کرد.

وی ایران قوی امروز را قابل قیاس با ایران ۸۰ سال پیش ندانست و گفت: عملیات وعده صادق جایگاه ایران را در برابر دیدگان کشورهای جهان تغییر داد به طوری که در همین اواخر بیش از ۷۰ کشور جهان برای گسترش ارتباطات اقتصادی و تجاری به ایران آمدند و امروز شاهد ثبات جمهوری اسلامی در جهان هستیم و این همان نتیجه قیام برای خداوند است.

آیت الله محمدی تغییر معادلات جهانی به نفع ایران را غیرقابل باور برای آمریکایی‌ها دانست و گفت: امروز شاهد بی ثباتی کشورهای اروپایی و آمریکایی هستیم به طوری که در این کشورهای مدعی حقوق بشر شاهد رفتارهای وحشیانه در برابر دانشجویانی هستیم که تنها فریاد دادخواهی مردم فلسطین و توقف جنگ در سرزمین‌های اشغالی را دارند.

انتهای پیام    

دیگر خبرها

  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • آشکار شدن ماهیت واقعی دولتمردان آمریکا در برخورد خشن با جنبش اعتراضی دانشجویان
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟